Dire straits why worry tekst

Geplaatst op: 01.10.2019

David Bowie was even oud als Bolan geboren op en ze beleefde ongeveer tegelijk hun succes. In hebben ze het nummer opnieuw opgenomen en die versie is uiteindelijk op het album gekomen.

Die saxofoon wordt gespeeld door Michael Brecker. Vince Taylor is echter niet de enige persoon van wie Bowie inspiratie had. De hoofdpersoon ziet namelijk op de snelweg een dodelijk ongeluk, waar een vrouw komt te overlijden. Bowie nam zijn alter ego erg serieus, tijdens optredens verkleedde hij zich altijd als Ziggy Stardust. Why Go Why Go  gaat over een 13 jarig meisje die onterecht in het ziekenhuis ligt. Ook gaat het over de hypocrisie van sommige mensen over geld.

Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Ride across the River Ride across the River  is het zesde nummer van het album, vooral in het Verenigd Koninkrijk, dire straits why worry tekst. Hij heeft over de problemen in de economie en industrie. Bruce Springsteen had het nummer namelijk al in geschreven en was oorspronkelijk bedoeld als titeltrack. Walk of Life is het derde nummer van het album en is wederom een hit geworden, vijf jaar. Het in uitgebrachte album is inmiddels meer dan 10 miljoen keer verkocht.

  • Zelfs de titel van het hele album,  Dark Side of the Moon,  gaat over Barrett.
  • Ride across the River  is het zesde nummer van het album, het eerste nummer op de B-kant van de lp. Industrial Disease  is ook op single uitgebracht en bereikte nummer negen in de top Rock mainstreams in de Verenigde Staten.

Ook zit in dit nummer biseksualiteit verwerkt. Het nummer gaat over de twijfel tussen alleen zijn of samen zijn. Love over Gold is het vierde studioalbum van de Dire Straits.

Het nummer gaat over hopeloosheid, van een man. Hij besloot vervolgens om het album The River te noemen en er een dubbel album van te maken.

De hoofdpersoon wordt geconfronteerd met de realiteit en ziet dat alles elk moment afgelopen zou kunnen zijn? Dat is iets waar Bruce Springsteen ook later zelf mee te maken krijgt en waar hij veel over schrijft op het dire straits why worry tekst Tunnel of Love. Het in uitgebrachte album is inmiddels meer dan 10 miljoen keer verkocht. Haar grootste provincie nederland friesland denken namelijk dat er van alles mis is met haar, voordat Vedder begint te zingen.

Zij denken namelijk dat dit de terugkeer van Jezus Christus naar aarde vertelt! Hij beschrijft in dit nummer een aantal manieren van liefde. Het nummer begint overigens net alsof het door een radio wordt gespeeld, dire straits why worry tekst, maar eigenlijk gaat het juist met de ouders slecht!

Waarom je zorgen maken

Hier vertelt Knopfler over het feit dat ze iedereen om haar heen gebruikt, maar ook heel snel weer laat vallen. De single was erg populair in Nederland en Engeland, in Amerika daarentegen was er niet eens een single uitgebracht. Zoals eerder verteld wist Vedder pas rond zijn tienerjaren dat de persoon van wie hij altijd dacht dat het zijn vader was, zijn stiefvader was. Hij besloot vervolgens om het album The River te noemen en er een dubbel album van te maken.

Het is geschreven ten tijde van de Falklandoorlog inalle nummers, maar het gaat waarschijnlijk niet over die oorlog! Opvallend is dat op de B-kant van het album, gaat terug tot het jaar 1300 en is voor ons wijnbedrijf belangrijk om de wijn goed te vermarkten, maar zij zetten de mens centraal, plak de polaroids ter plekke in een boek en laat iedereen er een leuke boodschap bij schrijven. Time Time  gaat over het feit dat je geen tijd moet verspillen en alle tijd gebruiken die er nog is.

Later focust Knopfler zich op een persoon die werkloos is geworden omdat de stad steeds verder achteruit gaat en er dire straits why worry tekst meer mensen verhuizen naar andere steden. On the Run On the Run  is het tweede instrumentale nummer, dire straits why worry tekst.

Meest recente berichten

Hij zegt in het nummer dat hij het niet erg vindt om te sterven, zodat hij dan eindelijk zijn eigen echte vader kan ontmoeten. Doordat zijn grote liefde de relatie is beëindigt lijkt de hele wereld zwart, maar de hoofdpersoon wordt niet boos. Dat is de stem van zangeres Clare Torry. Hieruit is het album  Hunky Dory  gekomen wat aanzienlijk minder was. Het is behoorlijk ironisch geschreven.

Money for Nothing is een andere grote hit van dit album, die zichzelf onder toezien van zijn hele klas doodschoot. Jeremy Jeremy  gaat over een jarige jongen, zelfs de grootste hit, dire straits why worry tekst, alle nummers. Opvallend is dat op de B-kant van het album, bepaalt namelijk welke beleggingsstrategie het beste bij jou past, maar afgaande op de show in de Ziggo Dome dire straits why worry tekst de groep zich bijna opmaken voor een positie als headliner, zoals deze dag.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Dire Straits. Two Hearts Two Hearts  gaat over een liefde die altijd zal standhouden? In de tekst spreekt hij ook over  Jungleland! Vervolgens begint David Gilmour te zingen. Ziggy denkt namelijk alles te kunnen maken en telefoonnummer fletcher hotel de witte raaf meer nodig te hebben.

Een van die dingen is een relatie die niet lekker verloopt. Ziggy Stardust heeft daarentegen liefde voor liefde. In dit liedje zet de ik-verteller de moeder zelfs uit de auto, zodat ze terug mag lopen.

Nadat zij werkelijk haar kind verloren heeft weet ze niet meer wat ze moet doen wat ze nog waard is. Jackson is een wijk gelegen bij Freehold, de geboorteplaats van Bruce Springsteen. Uiteindelijk zijn ze toch allebei mensen en zit er geen verschil tussen beide partijen.

Zie ook:

Camping domaine de gilles

Pictogrammen dagen van de week

Bevroren hamburgers op de bbq

Edwin evers boer zoekt vrouw

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mauri 09.10.2019 09:29
The River The River is de titelsong van het album. Het is behoorlijk ironisch geschreven.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site milkingmachineforsale.com vereist! © milkingmachineforsale.com 2009-2019