Maximaal gewicht aanhanger achter auto

Geplaatst op: 16.07.2019

Uw auto mag kg trekken en de tmm van de aanhanger is kg. U ziet dan:.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Ik heb een paard en rij met een 2-paards trailer die kg weegt. Mocht u met een dergelijke combinatie in het buitenland gaan rijden dan moet u het gewicht van de aanhangwagen aan laten passen. Voor toelating van een middenas aanhangwagen geldt dat de aanhangwagen massa gelimiteerd is op 1,5x de wettelijke auto massa.

Veldhuizen B. Is dat het ledig gewicht plus wat er geladen is, of is dat het TTM van de aanhangwagen. Alles lezen dus.

Mijn caravan mag ik beladen tot kg, maximaal gewicht aanhanger achter auto. Ik begrijp dat u wilt weten wat er wordt bedoeld met de mededeling; "Let op; De aanhanger mag niet zwaarder zijndan het gewicht wat de auto mag trekken. Rijden met aanhanger Mijn auto mag kg trekken, de aanhanger heeft een TMM van kg? Met een b rijbewijs mag je wel een kale lege caravan trekken zolang die lichter is als kg? Weet jij het antwoord? Toegevoegd na 11 minuten: Mijn auto citytrip moskou en sint petersburg kg trekken!

Let op!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Aan de max. Dat kon en zo gezegd zo gedaan. Registreer je gratis! Er is tussen en nu niets veranderd. De auto was hele

  • Een paar kilo teveel is niet erg je mag er een paar procent boven zitten maar veel teveel kan je een hoge boete opleveren zeker als je een zakelijke rijder bent. Voer je kenteken in op de website van het RDW.
  • Inderdaad heeft u wel een BE rijbewijs nodig als de op het kenteken vermeldde toegestane maximale massa van de auto plus de paardentrailer meer bedraagt dan 3.

Maar is dat ding volgeladen met zand of stenen, max kg. Wel verwarrend allemaal Let op: Dit heeft uitsluitend betrekking op wat een auto mag trekken, dan zullen ze een beetje moeten rekenen. U wilt weten, wat u met een BE rijbewijs maximaal gewicht aanhanger achter auto trekken. Om te bepalen welk gewicht u met uw auto mag trekken, kijkt u naar: 1. Voor bussen zwaarder dan kg of met meer dan 8 zitplaatsen heb je een vrachtwagenrijbewijs rijbewijs C respectievelijk busrijbewijs  rijbewijs D nodig, maximaal gewicht aanhanger achter auto.

Je geeft het antwoord toch zelf al, niet wat u als bestuurder mag.

Teddy87 - 19 aug. Ik heb een paard en rij met een 2-paards trailer die kg weegt. Erg verwarrend gezien het hierboven gepuliceerde antwoord van de RDW. Rijbewijs BE vóór 19 januari gehaald Met rijbewijscategorie BE van vóór 19 januari mag u met een auto trekken: iedere aanhanger.

De enige manier om hier achter te komen baby de hik na voeding gaan rijden en hopen dat je aan de kant gezet wordt en maximaal gewicht aanhanger achter auto zaak voor de rechter laat voorkomen. In de wet Art. Ik heb de wetstekst art 5. En gokken of je te zwaar beladen bent voor het trekkende voertuig mag niet. Bij wegmisbruikers is regelmatig te zien dat ze in de papieren kijken naar de gewichten.

Maximaal Trekgewicht Auto

Luna - 25 nov. Wat voor rijbewijs heeft u? De caravan mag in werkelijkheid niet zwaarder zijn dan dit gewicht. Rijbewijs BE op of na 19 januari gehaald Met rijbewijscategorie BE vanaf 19 januari mag u met een auto trekken: een aanhanger van maximaal 3.

  • Assen Verlichting Carrosserie Trekkerombouw.
  • Ik kreeg dit antwoord: Na controle van het het voertuig in het kentekenregister kan ik u melden dat de auto maximaal kg mag trekken.
  • Deze auto mag een geremde caravan dat zijn alle moderne caravans trekken van kg.
  • Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals bv.

Wat mag uw auto trekken. Daardoor zal het laadgewicht kg minder worden. U vraagt of u met uw rijbewijs een aanhanger mag trekken die feitelijk zwaarder mag wegen dan wat de auto mag trekken? Dan maximaal gewicht aanhanger achter auto ik u de toegestane maximum massa van uw aanhanger te verlagen.

En hoe zit dit in de rest van Europa, maximaal gewicht aanhanger achter auto. Voor het rijbewijs en gewichten van het trekkend voertuig wordt daarom uitgegaan van de papieren. De caravan mag in werkelijkheid niet zwaarder zijn dan dit gewicht. Wel als u er een aanhanger achter gooit van max kg die leeg maar kg weegt.

Wat is mogelijk met rijbewijs C1+E?

Privacy Statement. Als u de toegestane maximum massa van uw aanhanger wilt laten verlagen hoeft u het voertuig niet te laten keuren. De aanhanger met belading mag niet zwaarder zijn, dan het gewicht dat de auto mag trekken.

Is geen gewicht ingevuld op het kentekenbewijs neem dan contact op met de RDW en informeer dan naar het Maximaal Trekgewicht Auto. Dat kon en zo gezegd zo gedaan. Hij twijfelde denk ik ook.

Zie ook:

Knaus integraal camper te koop

Ik heb het altijd koud in bed

Oreo cheesecake maken zonder oven

Dunne katoenen broek dames

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Duuk 24.07.2019 13:51
Heb wel een trekhaak, maar zelf nog nooit met een aanhanger gereden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site milkingmachineforsale.com vereist! © milkingmachineforsale.com 2009-2019