Whatsapp laadt niet op nieuwe iphone

Geplaatst op: 30.09.2019

Daarna log je weer in, uiteraard met het juiste Apple ID. Tik eventueel op 'Maak nu een reservekopie' om direct een back-up te maken naar iCloud Drive.

Michel van 't Klaphek. Als je gebruikmaakt van een simlockvrije iPhone of een prepaid simkaart, moet je mogelijk de APN-instellingen voor je simkaart bijstellen. Stap 1: Maak een reservekopie Allereerst dien je vanaf je oude telefoon een reservekopie te maken in de WhatsApp-app.

Bevestigingsmail verstuurd! Plaatsen Plaatsen.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Je hoeft niet opnieuw te betalen. Kies "OK". Voor iOS 8 en later : iCloud Drive moet ingeschakeld zijn. Dan kun je ook via een bestandsverkenner-app voor Android als Google Files op zoek naar het betreffende bestand.

Dan wordt het wat lastiger om je WhatsApp gespreksgeschiedenis over te zetten.

  • Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm. Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu moet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.
  • Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. We passen het aan.

Onderbreek en herstart de download van de app

Probeer het opnieuw. Soms zorgt dat ervoor dat ook het downloaden van de andere apps weer in gang wordt gezet. Roland 20 januari om Ik was overgestapt van een 4s naar 5, had een reservekopie van de 4s op iTunes en zette die keurig over naar de 5, kees is klaar dacht ik.

Hoera, je account is nu geactiveerd! Ben je nog niet geregistreerd? Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren.

  • Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij?
  • Je kunt geen chatgeschiedenis herstellen van een ander WhatsApp-account. Met deze 4 tips ben je zo weer aan het appen!

Als u de wifiverbinding wilt controleren, want je provider stelt deze instellingen automatisch in. Hoe kunnen wij jou helpen. Het is niet waarschijnlijk dat hier het probleem ligt, streamt u een video van internet om te zien of deze snel wordt geladen! Download onze app. Nu komt je Android telefoon in beeld. Kies een gratis app die je later eventueel weer kunt verwijderen. Links allekabels, whatsapp laadt niet op nieuwe iphone.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Wanneer bovenstaande oplossingen niet helpen is tijd om je netwerkinstellingen te verwijderen. Meer hulp Neem contact op met Apple Support als u nog steeds problemen hebt met apps op een apparaat. Bij het installeren van een nieuwe app kan het zomaar gebeuren: het updaten van apps lukt niet of een app wil niet downloaden. Als dat het geval is, zullen apps waaronder WhatsApp geen gebruik meer kunnen maken van je mobiele data.

Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol! Geen PC of laptop in de buurt. Voor het maken en herstellen van de reservekopie moet hetzelfde telefoonnummer worden gebruikt. Dit kun je controleren op deze website! Veelgestelde vragen. Als u geen apps kunt downloaden of bijwerken of als apps blokkeren Lees wat u kunt doen als apps niet worden geladen of bijgewerkt op een iPhone, iPad of iPod touch.

Stap 1: Maak een reservekopie

Op deze manier heb je geen andere applicaties nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar je gesprekken. Veel plezier! Allereerst dien je vanaf je oude telefoon een reservekopie te maken in de WhatsApp-app. Tik eventueel op 'Maak nu een reservekopie' om direct een back-up te maken naar iCloud Drive. Je chatgeschiedenis herstellen WhatsApp-chats worden niet bewaard op onze server.

Lees ook:   De WhatsApp-groepsgesprekken overzetten naar een nieuw nummer Let op: WhatsApp hoe poets je de tanden van een kat je bij het opnieuw installeren whatsapp laadt niet op nieuwe iphone eenmalig om een reservekopie terug te zetten.

Nieuw iOS 12 macOS Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon. Geen cookie ondersteuning, whatsapp laadt niet op nieuwe iphone.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Hier adverteren - Advertise here? Publicatiedatum:   augustus 06, Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat. Neem contact op met je mobiele aanbieder en zorg dat de APN-instellingen correct zijn geconfigureerd.

WhatsApp werkt niet: 4 oplossingen

Lees ook:   De WhatsApp-groepsgesprekken overzetten naar een nieuw nummer Let op: WhatsApp vraagt je bij het opnieuw installeren slechts eenmalig om een reservekopie terug te zetten. Aanbiedingen Vergelijk nu. Hierdoor worden alle opgeslagen opties voor mobiele- en wifi-netwerken vergeten:.

Als je reservekopie was gemaakt via iCloud, kun je die kopie alleen herstellen op een iPhone met iOS 8 of later! Nu komt je Android telefoon in beeld. De media en berichten in de back-up op Google Drive zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie.

Zie ook:

Hoeveel dagen voor carnaval

Rugzakken middelbare school eastpak

Fly drive zuid afrika aanbieding

World in conflict soviet assault guide

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Benedict 08.10.2019 08:17
Play Store App Store.
Niamh 09.10.2019 22:30
Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site milkingmachineforsale.com vereist! © milkingmachineforsale.com 2009-2019