Camping de chalons en champagne ardenne la marne

Geplaatst op: 17.07.2019

Met n tv om samen bijv voetbal te kijken. Ook onder passanten op doorreis naar het zuiden is de camping populair. Foto's toevoegen.

Note: Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, maar alleen gebruikt door de beheerder bij eventuele vragen. Comfort 5. Ruime plaatsen grind of gras Camping op zich keurige plaatsen. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0. Meer informatie. In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen?

Hotel Steigenberger Al Dau Beach. MaxLength - tariff. We maken renovatiewerkzaamheden jaarlijks tot modernisering van onze infrastructuur. Chlons-en-Champagne is een bevoorrechte plaats waar de distributie van de beroemde champagne wijn plaatsvind die geproduceerd wordt door de alom bevindende wijngaarden domeinen.

U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen.

Inloggen Lid worden. Hier 1 nacht gestaan en zo snel mogelijk vertrokken.

  • Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Het gebied baadt in de
  • Duidelijk een doorgangscamping in een woonwijk aan het einde van de doodlopende straat. Wij hebben het vertikt om voor 1 nacht internet 6 euro af te dragen.

Vloeren in de hoeken van douches vies. De properheid van het sanitair kon beter, maar veel ligt natuurlijk aan de campinggasten. Rood: volgens jou is dit níet aanwezig Groen: volgens jou is dit wél aanwezig Dikgedrukt: volgens jou is dit de juiste waarde.

Accommodatie toevoegen. Duits 8 reviews. Je kunt nu eventueel een nieuwe reactie toevoegen.

Terrein is netjes. Bezit of beheert u deze gelegenheid! Bespaar geld. Sanitair niet accepteren. Datum van verblijf: oktober Aan de rand van een vijver.

Beschrijving van de camping

Geef iemand de vrijheid om zelf een bestemming te kiezen uit onze 17 campings in Frankrijk! Locatie Volledige weergave. Bezig met laden Vlakbij is een kleine supermarkt en een boulangerie.

Er is een meertje maar daar mag je niet in zwemmen en een zwembad is ook niet aanwezig, water en elektriciteit op de plaats aanwezig. Zoover Eigenaren informatie. Verzorgde camping, maar dat wisten wij vantevoren, heel vriendelijk personeel! De receptie is vriendelijk.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. In Chlons op ringweg afslag St.

Camping     Sitecode  Diverse hoofdwegen in de omgeving. Rustig, schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel. Gegevens en routebeschrijving. Het is zeker de 4 sterren die het heeft niet waard De plaatsen zijn wel groot en je kunt kiezen op gras of verhard Echt een camping voor een of twee dagen.

  • Les Annees Folles.
  • Receptie
  • Staanplaatsen 3.
  • We hopen je weer te zien op de camping :.

Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Hallo en bedankt voor uw terugvlucht. Meer info. Alle accommodaties bekijken. Bedankt voor je bezoek met ons :. Sanitair is verouderd maar op gebied van comfort en hygine prima. Wijziging doorgeven.

Gewoon al jaren de laatste (of eerste) camping van

Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk. Alle Bijzondere accommodaties in Chalons-en-Champagne bekijken. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag.

Aan eind van de straat is een bakker. Oude municipal? Ja, ik ga akkoord. Camping de Chlons-en-Champagne biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

Zie ook:

Hoe oud is het christendom

Exporteer iphone contacten naar icloud

Gevulde kip met groenten uit de oven

Eten voor onderweg in de auto

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nicolas 26.07.2019 04:27
Het gedrag van de andere campinggasten bepalen ook de beoordeling, maar daar kan de kampleiding niets aan doen. Water en elctra nabij de verharde standplaats.
Kelvin 23.07.2019 07:42
Stel uw vraag: in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels. Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel.
Zarife 20.07.2019 20:40
Soms kan dat zorgen voor wat luidruchtige avonden. Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site milkingmachineforsale.com vereist! © milkingmachineforsale.com 2009-2019